Forside   Sitemap   Søg
     
Alle nyheder
18+
8GP
Kaproning
Klubnyt
Motion
Ungdom

  Endnu en Bagsværdroer har roet sig på en DRC-båd
Indskrevet: 19/4, 2017

Bagsværd har pt. to roere på landsholdet!

Den ene, Mathilde, blev udtaget til at skulle repræsentere Danmark i letvægtsdamedobbeltsculler (LW2x) ved diverse internationale regattaer, som Danamrks Rocenter (DRC) deltager ved i løbet af denne sæson.

Den anden, som nu officielt er udtaget er Mathias Larsen.

Mathias har hele sin ro-karriere været tilknyttet Odder roklub og Kraftcenter Odense, men efter at have flyttet til Djævleøen, har han fundet sig godt til rette i Bagsværd. Det er vi meget glade for :)

Mathias har, ligesom Mathilde, været igennem en hård selektionsproces via efterårets og vinterens ergometertræning samt forårets træningslejre i Portugal.

Fem mand var i betragtning til de to pladser; Mathias, Emil Espensen (DSR), Jens Noll (Hadsund), Fredrik Leicht (KR) og Jesper Fredsted (Odense).

Efter den sidste træningslejr i Portugal, tog trænerteamet Brian Richardson og Jens Vilhelmsen den beslutning, at det er Mathias og Emil, som skal repræsentere Danmark i letvægtsdobbeltsculleren (LM2x) ved EM i slutningen af maj.

Emil (stribet bluse)og Mathias (yderst til højre) kender godt lidt til hinanden allerede. Det er heller ikke uvant for dem at vinde medaljer sammen. I 2015 sad de nemlig begge på letvægtsdobbeltfireren (sammen med Andrej, Aarhus og Oscar, Bagsværd). Båden tog bronze ved VM  i Frankrig. I 2016 fortsatte Mathias på dobbeltfireren, mens Emil lige skiftede til en åre. Billede lånt fra letvægtsdobbeltfirerens FB-side

Om de fortsætter i dobbeltsculleren eller om der i stedet satses på en letvægtsdobbeltfirer (LM4x) vurderes efter EM.

Dog stiller de til Odense Langdistance i 2x lørdag og 4x søndag.

Læs mere på roning.dk:

http://roning.dk/nyheder/har-landsholdet-fundet-arvtagerne-for-mads-og-rasmus/

STORT tillykke til Mathias - vi glæder os til at følge dig! :)

 

-Indskrevet af Mia