Forside   Sitemap   Søg    Printervenlig
     
Anti Doping
Kaproning
Deltagerbetaling
Downloads
Ungdom
Pakkeliste
Information til forældre
Sådan kan I holde jer orienteret
Forældrehjælp
Kontaktpersoner
Landstræneren
Motion
Torsdagsspisning
Roseddel
Færdselsregler på Bagsværd Sø
Materiel
Bådklargøring
Skadesanmeldelse
Båd tjek liste
Materiel til salg
Klubtøj
Godfrey Sport
Vinterroning
Pakning af Bådtrailer
  Roseddel

I lighed med alle andre roklubber, vil vi i år forsøge os med en mere systematisk km registrering. Det også give et godt overblik over hvilke både der bliver brugt mest og hvilke der måske ikke bliver brugt så meget. Man kan konkurrere med sig selv og prøve at ro længere næste måned end denne måned, eller hvad med at overgå sin ægtefælle eller måske prøve at ro længere end motionschefen.... Det er endvidere planen fremover at deltage i den landsdækkende km turnering, ved at indrapportere vores roede km hver måned.

Systemet finder du her:
http://br.roseddel.dk

Du logger ind med:
medlemsnr. 100
kodeord br0032

Systemet er beregnet på at man skriver sig ind inden man går på vandet, og "skriver sig ud", når man er kommet ind igen (det er sådan de gør i alle andre roklubber i DK). Det gøres ved at vælge "robåd" under "roseddel". Herfra giver det sig selv. Glemmer I det inden I går ud, kan I gøre det når I kommer ind igen eller evt. hjemmefra. Men check lige under ”rosedler” om jeres tur allerede er blevet registreret af en anden roer på båden, så vi undgår dobbeltregistreringer. Systemet er sådan at man skriver en båd ind, dvs det er kun en af bådens roere, der skal gøre noget.

Hvis dit navn ikke allerede er i programmet kan du nemt oprette dig selv under "medlemmer". Du behøver ikke udfylde alle felter, men du skal skrive et (fiktivt) medlemsnr. som skal være over 100 og endnu ikke være i brug, for at blive oprettet i systemet. Det er kun navnet du skal bruge fremover. Mangler du en båd eller har du lavet en fejlregistrering eller har spørgsmål, så kontakt Lone (lbra@food.dtu.dk).

Kombinerede mandskaber og ikke klub både

Ror du sammen med en, som ikke er medlem af klubben i klubben både, kan du bruge en af de oprettede gæster. Hvis du ror i en andens klub båd kan du bruge KCK, DRC eller en af de uspecificerede både.

mvh
Lone Banke Rasmussen