Forældrehjælp

Da Bagsværd roklub er drevet af frivillige, sætter vi utrolig meget pris på støtte og hjælp fra forældre. Det drejer sig specielt om weekendarrangementer i klubben, træningslejre og regattaer. Det er meget forskelligt, hvad der skal laves, men alle hænder er velkomne. Ved den daglige træning må forældre gerne hjælpe til med at få både i og op af vandet, hvis I alligevel er i klubben. 

Hvordan kan I hjælpe?
Træningslejre
, her kan I hjælpe til med at lave mad. Vi har brug forældre til indkøb, at lave morgenmad, frokost og aftensmad. Det drejer sig primært om at lave/fremstille maden, mens afrydning/oprydning klares af arbejdshold bestående af roere. Arbejdsholdene er sat af trænerne. Det vil fremgå af tilmeldingen på klubbens hjemmeside, hvor mange deltagere, der skal laves mad til – husk antallet skal for en sikkerheds skyld checkes hos trænerne

Regattaer, her kan I hjælpe med at deltage på turen, som ansvarlige for opstilling/nedpakning/pasning af "basecampen" med madteltet, bænke/borde osv. og lave mad, mens regattaen står på. Vi har brug for forældre til indkøb, at lave morgenmad, frokost og aftensmad. Roerne hjælper til i madteltet i det omfang, det kan lade sig gøre for bådepakningerne og løbene på vandet. Typisk vil roerne selv have madpakke og drikkevarer med til aftensmad fredag aften, så jeres arbejde med at lave mad starter først lørdag morgen.

Regattakit, her kan I hjælpe med klargøre kittet. Regattakittet skal typisk chekces grundigt og suppleres i det tidlige forår, så det er klar til sæsonens regattaer.
  www.bagsvaerdroklub.dk 2023 ©